Morots och halloumibiffar

Hade även ett paket lins och orzoblandning från Risenta i skafferiet som passade perfekt till, tillsammans med en yoghurtsås med mango chutney och koriander. Det finns verkligen så många roliga, spännande och goda vegetariska recept man kan testa om man vill äta lite mindre kött.
Morots och halloumibiffar 4-6 personer
3 stora morötter
2 pkt halloumi
3 ägg
1/2 dl ströbröd
1 pressad vitlöksklyfta
Lite salt. Behövs inte mycket eftersom osten är salt
Svartpeppar
Riv morötterna och osten på den grova sidanpå rivjärnet. Blanda med ägg,ströbröd och kryddor. Forma till små biffar och stek på medelhög värme i rikligt med smör. Vänta en stund innan du vänder dem så de inte går sönder, De är klara när du ser att osten har smält.
Tillaga lins och orzoblandningen enligt baksidan på förpackningen.
Blanda 1 dl créme fraiche med 1 dl yoghurt, 1 msk mango chutney och hackad färsk koriander. Smaka av med salt.


