Ravioli med kantareller och tomater

 
Det blev snabbmat igår igen. Har inskolning denna veckan på förskolan och känner att jag inte riktigt har kommit in i vardagen än. Mycket att göra på jobbet också så det känns lite som att tiden inte räcker till. Men då får man ta till den färska pastan. Funkar alltid. Och barnen blir glada.
 
Önskade att jag kunde säga att det var egenplockade kantareller jag använde men tyvärr. Har inte hunnit med det heller. Måste försöka komma ut i helgen. Älskar verkligen att plocka svamp. Men de hade fina på Ica också.
 
Detta är världens enklaste recept och så vackert och fräscht. Gillar du kantareller så testa! Och glöm inte parmesanen, den är pricken över i:et!
 
4 personer
2 pkt färsk ravioli
150 ram kantareller
1 hackad gul lök
Smör att steka i
2 hackade vitlöksklyftor
250 gram små tomater i olika färger. Välj de du gillar
1 tsk socker
En skvätt balsamvinäger
Olivolja 
Salt och peppar
Hackad färsk basilika
 
Fräs kantareller, lök och vitlök i rikligt med smör. Lägg i tomater och rör om. Häll på socker och balsamvinäger och ringla över olivolja. Salta och peppra. Låt puttra tills tomaterna blir mjuka. Rör i hackad basilika och servera med nykot ravioli och river parmesan.
 
 
 
 
Pasta, ravioli, kantareller, tomater