Fästningsterrassen i Varberg

Ikväll bara det iväg på finrestaurang med hela familjen. Svärmor fyller år och svärfar bjuder på middag, Trevligt😊 Eftersom vi var på landet blev det Fästningsterrassen i Varberg. Ligger jättefint precis vid fästningen med havsutsikt. Riktigt bra mat också.  Hela sällskapet valde gratinerade havskräftor till förrätt och sedan valde jag kalventrecote till huvudrätt. Väldigt fint kött men vääääldigt stor bit. Det är sällan jag lämnar mat men den här gången fick jag ge upp. Creme bruleen ni ser på bilden är Herberts😉
 
Kan rekommendera den här restaurangen om ni har vägarna förbi.  Tog lite lång tid att få in huvudrätten bara, vilket är jobbigt när barnen är hungriga. Annars fin mstu.
 
 
 
Varberg, Varbergs fästning, Fästningsterrassen,
1
Britta

Tycker ofta man får onödigt mycket mat/kött ute nuförtiden, jag gillar kött men typ 300 gram +tillbehör känns inte riktigt vettigt.. Både ur hälsoperspektiv och miljö. Har oxå lämnat kött för att det varit för mycket!

Svar: Ja. alltså detta var galet mycket. Kändes nästan som i USA☺ Speciellt med tanke på att vi tryckte i oss havskräftorna till förrätt oxå...med massor av grädde i såsen. Tycker egentligen det är lagom med två förrätter.
Josefine